Naprapat Kungsholmen

Vår helhetssyn på kroppen kan minska din smärta

Träning

HÅLL IGÅNG KROPPEN PÅ VÅRT FRÄSCHA GYM

På vårt fräscha och moderna gym, utrustat med träningsmaskiner och mängder av annan kvalitativ träningsutrustning, kan du träna upp din kropp. Du kan träna som en del av naprapatbehandlingen, som ett komplement eller helt fristående, bara för att hålla formen.

Om du tar hjälp av en personlig tränare så får du en bra start på din träning om du är nybörjare eller så kan du skruva upp kvaliteten en eller flera nivåer. Du tränar rätt från början och slipper leta dig fram mellan olika träningsmetoder och redskap. Du får dessutom hjälp av en person som engagerar sig i din träning, vilket gör att du kan undvika skador och nå bättre träningsresultat. Träna säkert och effektivt på vårt gym med hjälp av våra personliga tränare!

styrketräning

 

 

 

 

 

 

 

Styrketräning

På gymmet har vi ett brett utbud av olika styrkemaskiner från den världsledande leverantören Eleiko. Det går att välja mellan maskiner som är anpassade för funktionell träning eller för mer isolerade rörelser.

Vi har även många fria vikter att välja bland, däribland cablecross, bänkpress, dipsställning, chinsräcke, bänkar, hantlar och mycket annat.

Konditionsträning

I vår avdelning för konditionsträning kan du värma upp, träna upp flåset eller jobba med förbränningen. Löpband, crosstrainers, cyklar, roddmaskiner – vi har det mesta för konditionsträningen. På en fri yta mitt i gymmet har vi maskiner och redskap som är perfekta för intervaller eller cirkelträning. Bara fantasin sätter gränser för vilka tuffa pass du kan köra hos oss.

Gruppträning

Vill du slippa träna ensam? Då kan du boka in dig på våra gruppträningar och få hjälp med motivationen av ett gäng andra träningssugna. Pilates, Outdoor HIIT, Crosstraining och Bollcore är några av de träningsvarianter du kan boka in dig på.

Bli av med smärtan med hjälp av en naprapat och håll formen på vårt gym!