Naprapat Kungsholmen

Vår helhetssyn på kroppen kan minska din smärta | Naprapatklinik: 073-787 51 35
Gym: 08-618 88 05

Våra naprapater

VÅRA NAPRAPATER

Hege Sommerstad, leg naprapat

Hege har en gedigen idrottsbakgrund som handbollsspelare på toppnivå, men även som löpare och längdskidåkare. Detta har gett Hege en lång erfarenhet av styrke- och konditionsträning. Genom vidareutbildning har Hege skaffat sig specialistkunskaper inom rörelseanalys. På detta sätt kan hon skapa förutsättningar för idrottare och motionärer att förbättra sina prestationer.

Hege är utbildad på Naprapathögskolan och har lång erfarenhet från arbete som bland annat personlig tränare på gym i både Sverige och Norge.

Lisa Nykvist, leg naprapat

Lisa var tidigare tävlingssimmare och tävlingsdansare i Örebro. Idag tränar och tävlar hon framgångsrikt i livräddning. Lisa medverkar idag även som naprapat i det medicinska teamet för det militära svenska landslaget som nyligen tog OS-guld i Sydkorea hösten 2015. Lisa själv tränar även mycket crossfit, tyngdlyftning och kettlebells.

Lisa har fyraårig utbildning på Naprapathögskolan, är specialiserad på Dry Needling och är certifierad kettlebellinstruktör.

Anna Hansson, leg. Naprapat

Anna har tidigare varit både dansare och skådespelare och tycker att mötet med människor är det bästa med att arbeta som naprapat. Anna arbetar med både "vanliga" privatpersoner och elitidrottare. Anna behandlar manuellt med hjälp av stötvåg och kinesiotejp. Behövs det så kan hon ta fram ett individuellt anpassat träningsprogram som ger patienten möjlighet att träna på ett bättre sätt. 

Anna har fyraårig utbildning på Naprapathögskolan och har praktiserat inom hälso- och sjukvården i ett år. Hon är utbildad i Movement Asrt Steg 1-4 på JEMS och har gått Balettakademiens yrkesdansarutbildning. 

Bli av med smärtan med hjälp av en naprapat och håll formen på vårt gym!